Mors dag med Creative Director & Designer på 4LP, Anna!

Den här mors dag vi kom ifatt Anna, den kreativa regissören och designern vid fyra "Älskade människor". Mors dag i år var lite annorlunda för henne och hennes familj. Att få det långt från sina tre söner är alltid svårt, men de många minnen hon har delat med dem är alltid i hennes hjärta ...

Titi DusterThe Titi Duster

Anna har tre söner, Max, Jack, och Lucas och en pälsson som heter The Dude. Hon spenderar sin tid i Florida med The Dude, men reser till Los Angeles och Manhattan för att besöka sina pojkar, som bygger sina egna liv ...

Anna och hennes söner ...

4 Frågor med Anna på mors dag:

-Favorit minne med dina Sons?

Det är en omöjlig fråga att svara på. Det finns så många jag skulle ha svårt att välja bara en. Men jag skulle säga att Ice Hockey är där uppe! Följt av semestrar på Saint Bart's kanske ..

-Vad är "Den bästa delen om att vara mamma"?

Att vara en mamma är en av de mest utmanande jobben i världen och den mest givande. Det bästa är att se dem växa och bli dessa fria tänkande oberoende som ger själar. De lär mig att vara den bästa versionen av mig själv. De inspirerar mig och ger mig modet att göra vad som helst så att jag kan föregå med gott exempel. Vi har ett speciellt band. Jag älskar att vara mamma!

-Bästa Thing You Cook för dem?

Eftersom jag inte är en begåvad kock, så är det bästa jag lagar mat åt dem, är frukost! Men jag kan försäkra er om att de verkligen älskar det! Mina kärnmjölkspannkakor. De kommer inte ens till bords ... de äter de flesta av dem från stekpannan!

-Tror du att de älskar dig?

Jag tror att dess ovillkorliga kärlek, vänskap, ärlighet, och mina höga förväntningar på dem hahaha ... håller dem på alerten!

Anna och The DudeThe Ub Sweater

Glad mors dag till alla stora och starka mammor där ute!
Xo.
4 Loving People

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.