Morsdag Med Creative Director og designer av 4LP, Anna!

Dette Morsdag vi fanget opp med Anna, kreativ direktør og designer på 4 kjærlige mennesker. Morsdag i år var litt annerledes for henne og hennes familie. Tilbringer det langt fra hennes tre sønner er alltid vanskelig, men de mange minnene hun har delt med dem er alltid i sitt hjerte ...

Titi DusterDen Titi Duster

Anna har tre sønner; Max, Jack, og Lucas og en hårete sønn som heter The Dude. Hun tilbringer sin tid bor i Florida med The Dude, men reiser til Los Angeles og Manhattan for å besøke sine gutter, som bygger sine egne liv ...

Anna og hennes sønner ...

4 Spørsmål med Anna på morsdagen:

- Favoritt minne med dine Sons?

Det er et umulig spørsmål å svare på ... det er så mange jeg ville ha en hard tid å plukke bare én. Men jeg vil si Ishockey er der oppe! Etterfulgt av ferier i Saint Bart er kanskje ..

- Hva er det beste med å være mamma?

Å være mor er en av de mest utfordrende jobbene i verden, så vel som den mest givende. Det beste er å se dem vokse og bli disse fri tenkning uavhengige gi sjeler. De lærer meg å være den beste versjonen av meg selv. De inspirerer meg og gir meg mot til å gjøre noe slik at jeg kan lede ved eksempel. Vi har den mest spesielle bånd. Jeg elsker å være mamma!

- Best Thing Du Cook for dem?

Siden jeg ikke er en begavet kokk, det beste jeg lage mat for dem langt er frokost! Men jeg kan forsikre deg om at de absolutt elsker det !!!! Min Buttermilk pannekaker. De trenger ikke engang komme til bordet ... de spiser de fleste av dem ut av pannen!

- Hva tror du de elsker mest om deg?

Jeg tror det ubetinget kjærlighet, vennskap, ærlighet og mine høye forventninger til dem ... hahaha ... holder dem på tærne!

Anna og The DudeUB genser

Gratulerer med morsdagen til alle de store og sterke Mommas der ute!
Xo,
4 kjærlige mennesker

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.