Moederdag met Creative Director & Designer of 4LP, Anna!

Deze Moederdag hebben we Anna, de Creative Director en Designer op 4 liefdevolle mensen ingehaald. Moederdag dit jaar was een beetje anders voor haar en haar familie. Het ver van haar drie zonen doorbrengen is altijd moeilijk, maar de vele herinneringen die ze met hen heeft gedeeld, zijn altijd in haar hart ...

Titi-stofdoekDe Titi-stofdoek

Anna heeft drie zonen; Max, Jack, & Lucas en een harige zoon genaamd de kerel. Ze brengt haar tijd door met het leven in Florida met de kerel, maar reist naar Los Angeles en Manhattan om haar jongens te bezoeken, die hun eigen leven bouwen ...

Anna en haar zonen ...

4 vragen met Anna op Moederdag:

- favoriete geheugen met je zonen?

Dat is een onmogelijke vraag om te antwoorden ... Er zijn er zoveel dat ik het moeilijk zou hebben om slechts één te plukken. Maar ik zou zeggen dat ijshockey daarboven is! Gevolgd door vakanties in Sint Bart's misschien ..

- Wat is het beste deel over een moeder?

Als moeder is een van de meest uitdagende banen in de wereld en de meest lonende. Het beste deel is om te kijken naar ze groeien en deze vrije denkende onafhankelijke gevende zielen worden. Ze leren me de beste versie van mezelf te zijn. Ze inspireren me en geven me de moed om iets te bereiken, zodat ik het kan leiden van voorbeeld. We hebben de meest speciale band. Ik hou ervan om een ​​moeder te zijn!

- het beste dat je voor hen kookt?

Aangezien ik geen begaafd kok ben, het beste wat ik voor hen kook, is het ontbijt! Maar ik kan je verzekeren dat ze er absoluut van houden !!!! Mijn buttermilk pannenkoeken. Ze komen niet eens naar de tafel ... ze eten de meesten van hen van de pan!

- Wat denk je dat ze het meest van je houden?

Ik geloof dat het 'de onvoorwaardelijke liefde, vriendschap, eerlijkheid en mijn hoge verwachtingen van hen is ... hahaha ... houdt ze op hun tenen!

Anna en de kerelDe UB-trui

Gelukkige Moederdag voor alle grote en sterke mama's die er zijn!
Xo,
4 liefhebbende mensen

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.