Mors dag med kreativ direktør & designer af 4 lp, Anna!

Denne mors dag vi fangede med Anna, den kreative direktør og designer på 4 kærlige mennesker. Mors dag i år var lidt anderledes for hende og hendes familie. At bruge det langt fra hendes tre sønner er altid svært, men de mange minder, hun har delt med dem, er altid i hendes hjerte ...

Titi duster.Titi Duster.

Anna har tre sønner; Max, Jack, & Lucas og en furry søn ved navn fyren. Hun bruger sin tid i Florida med fyren, men rejser til Los Angeles og Manhattan for at besøge sine drenge, som bygger deres eget liv ...

Anna og hendes sønner ...

4 spørgsmål med Anna på mors dag:

- Favorithukommelse med dine sønner?

Det er et umuligt spørgsmål at besvare ... der er så mange, jeg ville have svært ved at plukke kun en. Men jeg ville sige ishockey er deroppe! Efterfulgt af ferier i Saint Barts måske ..

- Hvad er den bedste del om at være en mor?

At være en mor er en af ​​de mest udfordrende job i verden såvel som den mest givende. Den bedste del ser dem vokse og bliver disse gratis tænkning uafhængige giver sjæle. De lærer mig at være den bedste version af mig selv. De inspirerer mig og giver mig modet til at udføre noget, så jeg kan føre til eksempel. Vi har den mest specielle obligation. Jeg elsker at være en mor!

- Bedste ting du laver mad til dem?

Da jeg ikke er en begavet kok, er det bedste, jeg laver til dem langt, Morgenmad! Men jeg kan forsikre dig om, at de absolut elsker det !!!! Min kærnemælk pandekager. De kommer ikke engang til bordet ... de spiser de fleste af dem ud af panden!

- Hvad tror du, de elsker mest om dig?

Jeg tror, ​​at det er 'den ubetingede kærlighed, venskab, ærlighed og mine høje forventninger til dem ... Hahaha ... holder dem på deres tæer!

Anna og fyrenUB Sweater.

Glad mors dag til alle de store og stærke mommas derude!
Xo,
4 kærlige mennesker

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.